Uncategorized
Prima expozitie caritabila a asociatiei noastre “Personaje de poveste”

Prima expozitie caritabila a asociatiei noastre “Personaje de poveste”

Prima expozitie caritabila a asociatiei noastre “Personaje de poveste”

UPDATE

Ne bucuram sa va anuntam ca am reusit sa achizitionam un aparat de dezinfectie a aerului in valoare de 2268 lei pentru sectia de oncopediatrie de la Institutul Oncologic Bucuresti, iar suma 832 lei a fost directionata pentru tratamentele oncologice.

Multumim din suflet celor care ne-au sustinut si au donat!

Ilustratiile nevandute vor fi expuse pe site-ul asociatiei P.A.V.E.L. pentru donatii viitoare.

……………………………………………………

Totul a mers ca pe roate cu organizarea acestei mici expozitii, totul a aparut in calea noastra si s-a asezat asa cum a trebuit. Pana si modul de prindere pe perete a fost atat de usor. Din dreapta si din stanga au aparut oamenii potriviti la locul potrivit ca prin magie.  Am si muncit bineinteles, fiecare am avut sarcini clare pe care le-am facut asa cum ne-am propus.  Multumim tuturor celor care ne-au ajutat incepind cu Mirela, apoi Andreea, Raluca, Marius Tudosiei, Bogdan care ne-a ajutat sa montam desenele, echipei bistroului Bacania Veche The Charity Shop, niste oameni extrem de draguti. Multumim Dollores, Calin Hera, Ana Tatu si tuturor celor care au scris cuvinte frumoase despre noi si au distribuit evenimentul nostru pe Facebook, dar si celor care au cumparat desene sau doar au aflat despre existenta noastra.
Bacania Veche The Charity Shop din Pipera este un loc foarte placut si calduros, cu mancare foarte buna si preturi decente. La pranz localul este plin si inauntru miroase apetisant. Desenele noastre au inveselit si mai mult atmosfera si au adus zambete pe buzele clientilor infometati.
Cine spune ca arta ar fi inutila? Daca poate contribui la o stare de bine atunci merita toata atentia. Usor, usor au inceput sa se vanda si desenele si noi ne bucuram ca se mai aduna ceva in contul celor care se ocupa de acesti copii aflati intr-o situatie in care cu greu ne inchipuim cum este.

12408-NO71FT

dsc_0193  dsc_0137 dsc_0138   dsc_0149