Uncategorized
Magazine cu materiale de pictura in Bucuresti

Magazine cu materiale de pictura in Bucuresti

Pentru artistii la inceput de drum, pentru cei care nu si-au creat inca o reputatie, materia prima poate fi o problema. Este greu sa convingi oamenii ca peste jumatate din ceea ce reprezinta pretul tabloului tau sunt materialele de pictura. Pentru ca acestea sunt intr-adevar scumpe, in special daca doresti ca munca ta sa aiba culoarea si texura pe care o merita.

Bucurestiul abunda in magazine de arta. Capitala Romaniei, numarul mare de locuitori, reputata facultate de Arte din Bucuresti cu studenti veniti din toata tara. Municipiul ofera un public generos acestor magazine. Daca vrei sa investesti mai mult in talentul tau sau pur si simplu esti nou in Bucresti, ai aici o lista cu cele mai vestite si de calitate magazine din Bucuresti.

ProfiArt Grivitei  este salvatorul studentilor de la Arte din Bucuresti. Aproape de facultatea lor, cu preturi accesibile, ProfiArt le ofera acestora materia prima de care au nevoie pentru a se putea perfectiona in tainele artelor plastice. Fiind o facultate cu numeroase materii si ateliere, studentii au permanenta nevoie de astfel de materiale. O panza care sa le ilustreze talentul, sevalete, culori de tot soiul (guase, acrilice, uleiuri), zeci, poate chiar sute de tipuri de pensule. In Bucuresti, exista 2 magazine ProfiArt, cel de pe Calea Grivitei, nr. 41 sector 1 si inca unul pe Soseaua Mihai Bravu, nr.7, sector 2. Pentru cei care nu sunt din Bucuresti, ProfiArt are si un magazin online bine pus la punct, unde disponibilitatea produselor poate fi chiar mai mare decat pe site.

Pictor Shop este unul dintre cele mai vizibile magazine de arta bucurestene. Fata de ProfiArt, acesta ofera o mai mare varietate de produse, insa la preturi mult mai mari. Prin urmare, magazinul este mult mai putin accesibil pentru studenti, cu toate ca si el este situat pe Calea Grivitei. Acesta se adreseaza unui public de artisti care au deja un palmares si isi dezvolta o afacere din pictura, premitandu-si sa cheltuiasca mai mult pentru anumite produse. Pictor Shop are 4 magazine in toata tara: doua in Bucuresti si doua in Dobrogea. Daca nu esti din aceste 2 regiuni ale tarii, il poti gasi si in forma de magazine online la o simpla cautare pe Google. Site-ul este atractiv, ofera toate detaliile necesare si facilitatea transportului gratuit in cazul in care comanda depaseste o anumita suma. In Bucuresti magazinul se gaseste la: Soseaua Orhideelor 27-29 si Calea Grivitei 23.

Un al treilea magazin de nadejde pentru pictorii din Bucuresti este si Colorit. La fel ca celelalte doua de pana acum, si acesta are un sediu pe Calea Grivitei. Din punct de vedere al pretului poate fi situat pe locul doi in clasamentul magazinelor accesibile pentru studenti.  Acesta ofera spre vanzare diverse branduri de vopseluri, acuarele, sevalete si pensule. Cum ne-au obisnuit si celelalte doua, magazinul are o forma online, fiind accesibil pentru toti doritorii, dar si 2 sedii in Bucuresti PE Calea Grivitei, nr. 23 si la Sala Palatului,  str. Ion Campineanu nr. 24, sect. 1.